torstai 15. huhtikuuta 2010

kaikenlaista

Nyt on taas sattunu ja tapahtunu kaikenlaista. En oo viime aikoina paassy paljoo yhtaan koneelle pitemmaks aikaa mutta nyt onneks kerkean jotain.
Paasiais viikko suju tosi hyvin ja oli paljon kaikenlaista tekemista sai kyl nauttia nukumisesta koska taalla ei paljoo sita kerkee harrastamaan..oli janna olla katsomassa lauantaina kun kirkon ulkopuolella vietettiin Jumalanpalvelusta. Koko paikka oli laitettu hienosti oli hienoja valotehosteita ja kaikkee oli kylla ihan erilainen jumis missa oon ikina aiemmin ollu. Harmi vaan ettei ollu penkkeja riittavasti ja jouduttiin seisomaan sellane vajaat 2h.. siina jalat puutu kivasti.
Maanantaina palattiin arkeen eli kouluun.. taalla ei kylla melkeen ikina ole tunteja ja jos on niin ei tehda mitaan. talla hetkella tuntuu etta tuhlaan aikaa kun oon siella mut onneks on kavereita joitten kanssa olla.
Musta tuntuu etta oon oppinu jo suht hyvin kielta taalla ymmarran melkeen kaikki yksinkertaset ja jotkut vaikeammatkin asiat, riippuu mita sanoja kaytetaan koska mun sanavarasto on aika rajotettu viela.
Taalla kaikki tuntuu sujuvan aika sopivan kivasti aikaa on menny jo kaks kuukautta. En tiia tuntuu pitemmalta mun mielesta..
Haluisin pian taas rannalle mutta saas nahda jos suunnitella vkloppu reissu toukokuussa ennenko kaks vaihtaria meijan koulusta lahtee, heilla enaa sellaset 2kk aikaa taalla, miten kamalaa. just tottunu kaikkeen elamantapaan ja kieleen. En pystyis tallla hetkella kuvittellee etta lahtisin pois saa nahda sit ku aika koittaa mutta toistaiseks paljon aikaa viela. just ihanaa ku elama on tosi rentoa ei tartte turhia huolia. Ei mul nyt oo hriveesti kerrottavaa koska ei oo tapahtunu paljoo arkea ja arkea. Pian on afs leiri ja sen jalkeen ollaan vapaampia tekemeen reissuja kavereiden kanssa ja muutenkin ku tunnetaan enemman miten taalla eletaan jne.
chaoitooooo!

1 kommentti:

  1. Siellä elämä on kyllä kovin paljon erilaisempaa kuin täällä... :D Täällä ei oikeestaan muuta olekaan kuin stressiä, milloin mistäkin. Siellä taas on ehkä hieman liiankin lepsua... Toivottavasti ei käy liian puuduttavaksi se koulunkäynti siellä!:) Mutta hyvä jos asiat kumminkin rullaavat hyvin, kivakiva ! Ja täytyypä toivoa, että sinä sinne rannalle taas pian pääsisit, kun kerran sitä niin paljon haluat ;D Voimia, siunausta ja jaksamisia sulle sinne !

    Terv. Joona "StressaavaSuomalainen" Mäntynen

    Ps. Toi jumis kuulosti aika siistilt !;D
    Pss. Hyvä kun tuo siansaksa-kieli alkaa sujumaan paremmin !;)

    VastaaPoista